TOPPFORM WEEKEND2018-02-01T11:50:31+00:00

Sista anmälan 4 Mars 2018

31Dagar11Timmar19Minuter10Sekunder

TOPPFORM WEEKEND i Jönköping

Unik helg som lyfter hela dig fysiskt & mentalt!

Kom i TOPPFORM för resten av ditt liv utan kamp & tråkig diet!

Den 10 & 11 Mars 2018 kan förändra resten av ditt liv!

Ta din fysiska & mentala hälsa till en mycket högre nivå!

Efter över 50 års empirisk kunskap där vi har hjälp och inspirerat över 100 000 personer till mycket högre livskvalité ger vi dig nu den unika och revolutionerande utbildningen TOPPFORM WEEKEND.

Vi hjälper dig till TOPPFORM och hur du behålla den utan kamp och tråkiga dieter. Under flertalet timmar i gymet kommer vi ge dig en unik teknisk kunskap som bara någon liten procent förstår, de insikterna kommer kunna ta din fysik och muskulatur till en helt ny nivå som är få förunnat. Vi ger dig även en unik kunskapen i kost och näring som tar dig till total balans. Du får också insikter om vad du egentligen är, hur du kan styra dina tankar och ditt liv, hur du frigör din riktiga potentiella kraft till att skapa precis den hälsa och det livet du önskar!

Vi ger dig vetenskapen och insikter om det som ingen skola, hälsokurs eller PT etc. lär dig! Du får helt enkelt en unik hjälp och kunskap som bara någon procent i världen förstår och medvetet använder för att skapa fantastiska liv i: HÄLSA – VÄLSTÅND – GLÄDJE!

Mycket varmt välkommen Peter och Anders 🙂

OBS! VI HAR BARA ETT ANTAL BEGRÄNSADE PLATSER!

BESTÄLL TOPPFORM WEEKEND

Nöjd kund garanti!

Landslagshoppare (simhopp)

– Vinko Paradzik

Svensk mästarinna & coach

– Mia Lundgren

Total Extreme Makeover

– Mikael Lindstrand

Ord från deltagare och klienter

 Jessica Liljefjäll 

quote-left

”Jag har alltid varit intresserad av personlig och andlig utveckling och har plöjt igenom mängder av litteratur i området och gått diverse kurser. Kroppen har också alltid fascinerat mig, varför jag utbildade mig till sjukgymnast i början av 2000-talet. Jag har alltid förstått att kropp och själ hänger ihop på många sätt. Men först efter att jag gått några veckor in i kursen Toppform har hela min kropp och själ insett på ett helt nytt djup det jag redan visste i teorin. Jag är starkare mentalt, gladare, piggare, målmedveten och samtidigt mer avslappnad till livet.  Jag har vid 4 tillfällen i mitt liv varit sjukskriven längre tid pga olika former av stress. Idag, med den fördjupade kunskap och vetskap jag besitter i och med kursen Toppform känns utmattningssyndrom väldigt avlägset. Jag är så tacksam för att jag unnade mig att delta i denna kurs.”

 Patrik Hesselgren

quote-left

”Hej Peter 🙂 Har lyssnat på alla Live Webinar avsnitt igen under dagen från TOPPFORM, spontan känsla..”Hur gör man för att hoppa på erat tåg vill lära mig allt”? tycker det är så jävla (ursäkta språket) intressant allihop det ni pratar om. Vill lära mig mer och mer hela tiden! Peter, jag älskar fan dig!! du får mig alltid att få fram mina starka sidor”

 Pernilla Pettersson 

quote-left

”Tycker det var toppen och jätte inspirerande. Ni var kanon duktiga. Är så lycklig just nu Jag har sånt flow i livet. Både litet och stort allt bara kommer till mig. Jag öppnar armarna och välkomnar allt som kommer. Få till mig så klara budskap till mig själv just nu och det är så häftigt. Det känns som det spruta ut kärlek ur öronen på mig Så himla häftigt att få leva sitt och sååå spännande att se vad som väntar runt hörnet.  Jag är sååå TACKSAM att du Peter kommit in i mitt liv”

 Julia Friberg 

quote-left

”jag fick tipset att kontakt Anders för att få hjälp när jag ville förverkliga min dröm att tävla i bikinifitness. Jag lärde mig mycket, fick snabba resultat och kände omedelbart stor skillnad. Kosten genomfördes hälsosamt med total förvandling av min fysik och jag bibehöll styrkan och energin hela tiden.”

04Dagar07Timmar20Minuter10Sekunder

GRATIS! Bonus #1 & 2

VÄRDE: 1384Kr

Betalar du TOPPFORM WEEKEND före den 5 februari 2018 kl 23;59 får du våra två fantastiska bonuspaket Förbränning värde 837,00kr samt Total Balans paket värde: 547,00kr totalt värde: 1384,00kr 

I Förbrännings paketet ingår: 1st BÄTTRE, 1st SMART & 1st IFORM.I Total Balans paket ingår: 1st VITAL, 1st LUGN & 1st SMART. 

18Dagar11Timmar19Minuter10Sekunder

GRATIS! Bonus #2

VÄRDE: 547Kr

Betalar du TOPPFORM WEEKEND före den 12 februari  2018 kl 23.59 får du vårt fantastiska Total Balans paket värde: 547,00kr

I Total Balans paket ingår: 1st VITAL, 1st LUGN & 1st SMART. 

Alla hälsoprodukterna är våra egna Svensktillverkade EKO-mind näringstillskott av högsta kvalité som är helt utan färgämnen och Aspartam.

GRATIS GEMENSAM MIDDAG MED HELA HÄRLIGA GÄNGET LÖRDAG KVÄLL!

I KURSEN FÅR DU ETT GRATIS EXTRA LIVE WEBINAR MED OSS TORSDAGEN DEN 22 MarsI!

Så här enkelt är det!

1. Välj kurspaketet nedan 2. Välj betalsätt och betala 3. Du får ditt välkomstmail 4. Läs och följ eventuella instruktioner i mailet

NÖJD KUND GARANTI

Du har absolut inget att förlora och tar ingen risk. Med vår nöjd kund garanti får du alla pengarna tillbaka om du inte får ut någonting av vår unika kurs TOPPFORM WEEKEND

KÖP KURSPAKET NU!

Du kan välja betal kursen på följande sätt: Smart delbetalning i egen takt med Klarna, direktbetalning med kort, faktura 14 dagar (0 kr i avgift) och banköverföring.

TOPPFORM WEEKEND KURSPAKET

Ord. 7995kr NU! 4995kr

 • DU FÅR…
 • Nöjd kund garanti
 • En UNIK utbildning i två heldagar
 • Diplom på genomför kursinnehåll 
 • Eget kost- & näringsprogram för 12 veckor
 • Fantastic Line T-shirt
 • Fantastic Line shaker
 • GRATIS tillgång till det unika kost & näringsprogrammet ”Body Nutrition” för proffs i 12 veckor
 • GRATIS tillgång till det unika analys programmet ”Body Analyze” för proffs i 12 veckor!
 • DU BLIR UTBILDAD I
 • Lär dig en unik teknik i gymmet som tar din fysik och muskler till en helt ny nivå
 • Förstå dina tankar, ditt medvetande & de universella lagarna som skapar allt 
 • Så här får du vad du vill…
 • Boosta självkänsla och självbilden, nycklar till succé… 
 • Nå dina mål med en en smart plan och en enkel resa 
 • Världselitens hemligheter! Förstå dem, praktisera dem så lyfter ditt liv
 • Kost & näring för TOPPFORM
 • Mat eller näring? Shoppinglistan som gör dig pigg, alert & i TOPPFORM
 • Näringstillskott som gör skillnad
 • Lär dig unika kost & näringsprogrammet för proffs ”Body Nutrition”
 • Analysprogrammet Body Analyze för proffs
 • Bättre än vågen… kaliper och övrig mätanalyser 
 • Den bästa träningen…
 • EXTRA BONUSAR
 • GRATIS gemensam middag med hela gänget på populär krog lördag kväll
 • GRATIS Live Webinar! Extra kunskap & uppföljning (även hemlig länk för att se det i efterhand)
 • 50% i rabatt – som en möjlighet att utnyttja för privat coachning av Anders eller Peter
 • Livstid medlem i vår hemliga privata V.I.P. TOPPFORM Facebookgrupp (ställa frågor få svar etc.)
 • 30% rabatt på alla våra produkter i shoppen hela helgen (finns att köpa på plats)
 • 50% i rabatt vid köp av SUPER FÖRBRÄNNINGS programmet (videokurs & PDF bok)

OBS! VI HAR BARA ETT ANTAL BEGRÄNSADE PLATSER!

BESTÄLL TOPPFORM WEEKEND

Nöjd kund garanti!

Vanliga frågor

Hur går det till rent praktiskt?

START Vi startar kursen lördagen den 10 mars kl 09.00 och avslutar den söndagen den 11 mars kl 18.00 2018. Du kommer få mer information till dig efter köpet/investeringen i kursen.

KÖP AV KURSEN Du köper/investerar i den unika kursen ”TOPPFORM WEEKEND” genom att välja kurspaketet (som just NU har stor rabatt) och betala med det betalsätt som passar dig bäst.

När du köper/investerar i TOPPFORM WEEKEND kursen betalar du endast 4 995kr, för allt vilket normalt är en investering på 7 995kr. När du investerar i det så har du fantastiska betalningsmöjligheter genom Klarna betalsystem. Där du kan välja allt ifrån långsiktig avbetalning, faktura, konto, internetbank etc.

När du har betalat får du ett kvitto och ett välkomstmail. Läs igenom välkomstmailet noga för där får du viktig information om kursen och eventuella saker du behöver göra och tänka på innan vi startar.

MATERIAL Material, produkter, tjänster och eventuella extra bonusar som ingår i kursen kommer du få på plats. Eventuellt extra material kan du få tillgång till i den privata hemliga V.I.P Facebookgruppen och i separat BackOffice

FRÅGOR Har du några frågor angående vår unika live Webbutbildning ”TOPPFORM” kan du ställa dem här.

Vad har jag för garantier?

Du tar ingen risk och har ingenting att förlora, vi ger dig full garanti med alla pengarna tillbaka. Det innebär att vi jobbar tillsammans, du delta och gör det vi kommer överens om i kursen. Om du då inte får några resultat, upplever att det här gav dig ingenting, så har du full rätt till alla pengar tillbaka.

Som du kanske vet så har vi tillsamman inspirerat, utbildat och coachat över 100 tusen personer genom åren. Allt från människor som aldrig tänkt på kost, fysik- och mental träning etc. till den yttersta eliten där vi vunnit många medaljer genom åren. Vi har tillsammans ca 50 års exklusiv empirisk erfarenhet tillsammans. Vi är mycket trygga och har koll på det vi gör och önskar förmedla den kunskapen och känslan till dig också!

Om du vill använda din garanti och få din kursavgift i retur behöver du bara berätta det för oss (Peter Edvardsson eller Anders Lundgren) innan vi avslutar dag 2 (lördagen) på kurshelgen.

Berätta bara varför du önskar utnyttja din garanti samt bifoga dina bankuppgifter som du vill ha din återbetalning till (namnet på ditt bankkonto måste vara i samma namn som du beställd och betalade kursen i).

Innan återbetalningen av din kursbetalning görs till dig ska vi ha fått allt fysiskt och digitalt kursmaterial i retur (inklusive eventuella bonusar). De fysiska produkterna behöver vara oöppnade i originalskick annars dras produkternas/tjänsternas pris av på kursbetalningens summa innan återbetalningen sker.

De fysiska produkterna ska returneras till oss på plats eller till:

FANTASTIC LINE ABFordonsvägen 17553 02 Jönköping

De digital produkterna ska returneras till:

info@fantasticline.se

Är det säkert att betala med kort på er hemsida?

Ja det är helt säkert! Vi använder ett av världen största och säkraste betalsystem. Inga av dina kortuppgifter går till oss. Du är skyddad med deras garantier!

Livstid medlemskap i vår hemlig privat V.I.P. Facebookgrupp

Dess utom får du LIVSTID medlemskap i vår exklusiva hemliga privata V.I.P. TOPPFORM Facebookgrupp. I gruppen kan du alltid ställa frågor, få svar samt ta del av eventuell extra information och bonusmaterial.

GRATIS EXTRA Live Webinar

EXTRA GRATIS BONUS WEBINAR Du får ett extra GRATIS Live Webinar med oss där du kan ställa frågor och få svar live under hela extra utbildningen. det extra bonus Live Webinaret med oss är torsdagen den 25 januari kl. 20.00.

INFÖR GRATIS BONUS WEBINARET Du kommer få påminnelser via mail innan det extra GRATIS Live Webinaret. Du klickar på medföljande länk så kommer du in i Webinaret med din privata plats. Logga gärna in 5-10 minuter innan vi startar så du kan ta del av eventuell information innan start.

UNDER WEBINARET Webinaret är Live så det kommer vara som vi alla är tillsammans i en härlig grupp. Under Webinaret kan du ställa alla frågor du har eller som dyker upp, du kan göra det offentligt eller privat om du inte vill att det ska synas för resten av gruppen. Det är mycket lätt att ansluta till Live Webinaret, det är ingenting du behöver ladda ner i och med att vi använder hypermodern systemet Webinar Jam Studio. Du kan lätt delta med dator, läsplatta eller smartphone så länge du har en bra internetuppkoppling. OBS! Tänkvärt är att om du använder en smartphone med liten skärm kan det vara svårt att se en del som kommer visas på skärmen samt att du kanske inte ser chatten på en liten smart phone!

MISSAR DU DET EXTRA LIVE WEBINARET KAN DU SE DET I EFTERHAND Om du inte kan vara med live på vårt EXTRA GRATIS live Webinar kan du fortfarande ta det av hela utbildningen i lugn och ro. Webinaret spelas in och du får tillgång till det inspelade live Webinar så du kan se det i repris hur många gånger du vill. Du kommer ha tillgång till det inspelade live Webinar minst i 30 dagar efter vi sänt Live Webinaret.

Kan jag ställa frågor eller prata med er innan jag bestämmer mig?

Självklart kan du det! Klicka på den stora orange knappen ”Ställ dina frågor till oss här” nedan så kommer du till vårt kontaktformulär.

Ställ dina frågor i kontaktformuläret så kommer vi svara dig och eventuellt ringa upp dig om det behövs. Kom ihåg att lämna dina uppgifter som telefonnummer etc.

OBS! Det kan ta någon dag innan du får svar!

OBS! Viktigt att du lämnar det telefonnumret du önskar att vi ska ringa upp dig på!

Ställ dina frågor till oss här ››

Är du osäker på om kursen med oss är rätt för dig?

Du kan ställ frågor till oss här!

Har du fortfarande några frågor eller funderingar som du vill ha svar på innan du köper kursen TOPPFORM WEEKEND, kan du ställa frågorna nedanför.

Klicka på knappen nedanför för att skicka frågor till oss!

Ställ dina frågor här till oss ›› 

OBS! Det kan ta några dagar att få svar!