INKOMST VILLKOR2017-12-04T09:10:24+00:00

DU FÅR EN

Vinn, vinn, vinn situation

AFFILIATE VILLKOR

DU får…
Vi på Fantastic Line belönar dig med upp till 30% i provision på alla köp som görs hos oss från alla de kunder som kommer genom dig (exklusive moms och frakt).


Dina pengar får du…

Den sista vardagen varje månad får du din provision utbetald för alla köp som gjorts månaden innan.

Ingen kostnad ingen risk
Vi på Fantastic Line sköter förpackning, kundservice och all annan administration, så allt du skapar ger dig en ren vinst utan risker eller ekonomiska utlägg.

Du blir snabbt och lätt samarbetspartner (affiliate) till oss och det finns inga kostnader eller krav etc. utan bara fantastiska möjligheter.
Du får din intjänande provisioner utbetalt regelbundet en gång i månaden.

Månadens intjänade provision får du utbetald efterkommande månad den 15:e.
Är den femtonde i månaden en helgdag (enligt svensk kalender) görs utbetalningen första efterkommande vardagen.


Hur kan du göra?

Har du en egen maillista, blogg, Facebooksida, webbsida eller ett annat nätverk etc. så har du en stor möjlighet att skapa en bra passiv återkommande provision (inkomst) genom att du drar trafik (människor) som blir kunder hos oss. Ditt nätverk kommer att uppskatta att du gör det enkelt för dem att hitta vad du skriver/berättar om.


Endast fantasin är din begränsning!

Du har också stora möjligheter att använda delningsfunktioner och skicka e-post eller dela produkter på sociala medier för speciella tillfällen.

Det är mycket enkelt, desto mer/bättre du berättar/skriver och dela, desto mer försäljning blir det och din inkomst ökar därefter.
Dina inkomster kan bygga upp gradvis som kunder handlar om och om igen. Det kan innebära allt från en extrainkomst på ett arbete du gjort en gång till större passiva återkommande inkomster eller till och med ekonomisk frihet.

Du kan prata, skriva, maila och bloggar om våra produkter, tjänster, och alla de ämnen som du gillar och vill dela med andra. Du kan dela med dig i överallt på internet som exempelvis alla social medier som Facebook, Twitter, Youtube på din webbplats och e-postlista etc.

Alla platser där du kan dela en länk på Internet, e-post och eller sms fungerar så länge som mottagaren klickar på länken/banner/knapp till vår sida och köpa något.

Vi gör också en banners som du kan använda om du har en webbplats eller blogg etc. Människor klickar helst på en länk eller knapp efter att du har berättat dem din historia om vad tjänsterna eller produkterna har gjort för dig, varför du använder och älskar dem. Så det bästa är att du delar med dig av dina erfarenhet av tjänsterna och produkterna.


Dela från hjärtat!

Fakta om tjänsterna och produkterna fungerar också att dela med andra, du kan använda informationen du hittar på Fantastiscline.se.
Du är varmt välkommen att använda hela eller delar av texter därifrån om du vill det, men det bästa är att om du gör texten/informationen till din egen, det är naturligtvis alltid dig och dina erfarenheter dina vänner och ditt nätverk lyssnar på bäst, när du delar med dig från ditt hjärta berör du flera människor.

Systemet är trygg och säker och vi hantera dina data och dina kunder på ett professionellt och konfidentiellt sätt.
Vi kommer att göra allt vi kan för att göra det bekvämt, effektivt och lönsamt för dig som affiliatepartner.


Skatter!

Som medborgare i olika länder är du själv ansvarig för att redovisa och betala eventuella skatter på dina dina (provisioner ) inkomster.
Har du frågor i ditt specifika fall så kontrollera med ditt land och lokala skattekontor.


Kom igång NU!

Du kan snabbt och enkelt registrera dig för att skapa ditt affiliate-konto genom att klicka på knappen nedan.

Har du redan ett kundkonto så kan du logga in på det först innan du skapar ditt affiliate-konto, du behöver bara ett konto för att vara både kund och affiliate.

REGISTRERA DIG / LOGIN
SKAPA INKOMST
LÄS VILLKOREN