INKOMST STEG FÖR STEG2017-07-23T10:48:52+00:00

INKOMST

STEG FÖR STEG!

Fantastiska möjligheter

Affiliate marketing är en fantastisk möjlighet där du tack vare internet och vårt system mycket enkelt kan skapa allt ifrån en extra inkomst, större inkomst eller till och med en total ekonomisk frihet.

Du kan idag steg för steg hemifrån utan investeringar skapa en fantastisk finansiell hälsa och leva fullt ut i en så kallad ”laptop lifestyle”. En livsstil där du själv styr ditt  liv / din tid till 100 procent.

Tillsammans med oss och dagens moderna teknik har du nu en unik möjlighet att skapa en frihet och njuta av livet och hela världen på dina egna villkor.

Finansiell hälsa skapas INTE på en dag, men alla mål nås med en början och ett steg i taget!

Steg för steg…

1. Registrera dig
Du kan snabbt och enkelt skapa ditt affiliate-konto genom att klicka på knappen ”Bli affiliate”.

Har du redan ett kundkonto för shoppen kan du logga in där först så blir det ännu enklare! Du behöver bara ett konto för att vara både shop-kund och affiliate-partner.


2. Marknadsför

Nu kan du börja marknadsföra våra produkter, tjänster, coacher, föreläsare, utbildningar, event, prenumerationer, kategorier och referens etc. Nu är det bara upp till dig och din fantasi vad och hur du vill marknadsföra vårt växande utbud av produkter och tjänster.

Har du en egen blogg, Facebooksida, Instagram, webbsida eller ett annat nätverk etc. så har du en stor möjlighet att skapa en större passiv återkommande provision (inkomst) genom att du drar trafik (människor) som blir kunder hos oss. Ditt nätverk kommer att uppskatta att du gör det enkelt för dem att hitta vad du skriver/berättar om.

Du har också stora möjligheter att använda delningsfunktioner och skicka e-post eller dela tjänster och produkter på sociala medier för speciella tillfällen.

Det är mycket enkelt, desto mer / bättre du berättar / skriver och dela, desto mer försäljning blir det och din inkomst ökar därefter. Dina inkomster kan byggas upp gradvis allt eftersom kunder handlar om och om igen. Det kan innebära allt från en extrainkomst på ett arbete du gjort en gång till större passiva återkommande inkomster eller till och med en total ekonomisk frihet.

Du kan prata, skriva och blogga om våra produkter, tjänster, kategorier och ämnen som du gillar och vill dela med andra. Du kan dela det på Facebook, Twitter, på din webbplats och e-postlista etc.
Alla platser där du kan dela en länk på Internet, e-post och eller sms fungerar så länge som mottagaren klickar på länken / banner / knapp till vår sida och köpa något.

Vi har också gjort en del banners tillgängliga som du kan använda om du har en webbplats eller blogg etc. Människor klickar helst på en länk, knapp eller banner efter att du har gett dem din historia om vad tjänsterna eller produkterna har gjort för dig eller varför du älskar dem. Så dela gärna med dig av din erfarenheter av tjänsterna och produkterna.

Fakta om tjänsterna och produkterna fungerar också att dela med andra, den informationen är allmän
och visas på våra sidor. Du är varmt välkommen att använda hela eller delar av texter därifrån om du vill det, men det bästa är att om du gör texten / informationen till din egen, det är framför allt dig som dina
vänner och ditt nätverk lyssnar mest på, när du delar med dig från ditt hjärta berör du flera människor.

Systemet är tryggt och säkert och hanterar dina data och dina kunder på ett professionellt och konfidentiellt sätt. Vi kommer att göra allt vi kan för att göra det bekvämt, effektivt och lönsamt för dig som affiliate-partner.

REGISTRERA DIG / LOGIN
SKAPA INKOMST
LÄS VILLKOREN