Ett Rikare Liv2018-01-21T11:26:21+00:00

20Days23Hours35Minutes02Seconds

ETT RIKARE LIV!

Lyft hela ditt liv & lär dig hur enkelt du når dina mål!

Sista anmälan: sön 11 feb 2018 kl. 12.00. Start sön 18  feb kl. 10

Livsförändring, ingenting blir detsamma igen! Ett Rikare Liv!  –  Live Webkurs i 12 steg!

VILL DU HA UT MER AV LIVET?

Känner du att du vill vara piggare och gladare, känna mening, ha bättre ekonomi, framgångsrik business, återkommande passiv inkomst utan att alltid behöva jobba,få mer fri tid och bara känna lugn utan stress, få ut mer genom att göra mindre eller uppleva din livs kärleken?

I kursen får du insikter om vad du egentligen är, hur du frigör din potentiella kraft för att skapa precis det livet du önskar. Hur du förstår och hanterar ditt medvetande, tankar och känslor samt livets mentala spel som skapar ALLT!

Du får vetenskapen och insikter om hur enkelt du når dina mål genom de universella lagarna som skolan aldrig lär dig! Konkreta verktyg och mystikens enkelhet som bara några få procent förstår och medvetet använder för att skapa Rika Liv i: Hälsa – Rikedom – Glädje – Kärlek!

Välj ett paket / betalmodell nedan:

OrdinarieDelbetalning

”STORT TACK vännen för alla möten och kunskap du gett mig”

Hela min relation till mig själv, mitt företag, vänner och familj har verkligen förändrats. Det har lyft hela livet till en helt ny nivå.

Livet, företagandet, relationer och familj flyter på ett lugnt säkert sätt, jag känner tillit och vet precis hur jag ska hantera verktygen och kunskap för att nå mina mål.

Dina insikter och kunskap har givit mig ett fantastiskt lugn, kraft och glädje. Tack för all hjälp!

  Entreprenör / fastighetsägare ~ Jonas Otosson

”Tack Peter 🙂 Du är unik med din otroliga empiriska kunskap”

Du har hjälpt, coachat, stöttat och betytt mycket för mig. Din livserfarenhet ger dig en förståelse som få, du leverera rakt enkelt och begripligt samt är härligt stabil, förstående utan ältande, krusiduller å krångel.

Jag har känt dig i 20 år och jämfört med de främsta coacherna är det högst några få procent i världen som kommer i närheten av din helt unika vetenskapliga och empiriska kunskap.

Du lever precis som du lär vilket ger trygghet, förtroende och resultat som är fantastiskt påtagliga

– Pernilla Fredeby Johansson Egenföretagare

”Du har en blick, insikter och förståelse som få förunnat”

Jag har känt dig som företagare och person i över 25 år.

När du kommer och besökte mitt företag efter dina många års boende på Cypern. Hade mitt företag vuxit ett flertal gånger om.

Du chokar mig! Du skanna av företaget och min situation på bara 10-15 minuter ge mig insikter och bättre råd än konsulterna jag har haft hos mig och betalat för i flera månader.

Egenföretagare– Robert

Vilken skillnad!

”Du överraskar mig om och om igen med din otroligt unika kunskap”

Som landslag- och elitidrottsman vill jag vara i topp på stora världsliga mästerskap som EM, VM och OS! Med din hjälp känner jag en enorm personlig mental utveckling med härlig stabilitet, glädje, trygghet och de fantastiska resultaten är påtagliga. Din härliga personlighet och kunskap får mig att maxa min potential.

”Tack Peter för all hjälp med min personliga utveckling – Bästa coachen du är grym”

Landslagshoppar (simhopp)~ Vinko Paradzik

Så här enkelt är det!

1. Välj ett paket och genomför betalningen2. Du får bekräftelse och kvitto på betalningen3. Du får inbjudan via mail till utbildningens webinar.

VÄLJ PAKET / BETALMODELL

Paketen har samma innehåll och värde!

Ett Rikare Liv!

Live utbildning i 12 steg via Webinar

14 950krNU! 5995kr

I utbildningen ingår:

 • Priset inkl. allt(tillfälligt reducerat pris)
 • 12st live Webinar(inget att ladda ner)
 • Webinaren fungerar i dator, läsplatta & smartphone
 • Du kan ställa frågor i Webinaren live
 • Du kan se alla Webinar i repris
 • Se obegränsade repriser t.o.m. 1 sep
 • Privat backoffice med allt material 
 • Allt material är inkluderat
 • Epostpåminnelser inför alla Webinar
 • Start söndag den 11 Jun 2017 kl 11.00
 • Live 12 söndagar i rad kl. 11.00
 • Medlemskap i hemlig V.I.P. Facebookgrupp

INFORMATION

I det här alternativet betalar du endast 3995kr en gång i stället för ordinarie pris 14 950kr 

BESTÄLL NU!

Nöjd kund garanti

Ett Rikare Liv!

Live utbildning i 12 steg via Webinar

14 950krNu! delbetala: 2 X 3245Kr

I utbildningen ingår:

 • Priset inkl. allt (tillfälligt reducerat pris)
 • 12st live Webinar (inget att ladda ner)
 • Webinaren fungerar i dator, läsplatta & smartphone
 • Du kan ställa frågor i Webinaren live
 • Du kan se alla Webinar i repris
 • Se obegränsade repriser t.o.m. 1 sep
 • Privat backoffice med allt material 
 • Allt material är inkluderat
 • Epostpåminnelser inför alla Webinar
 • Start söndag den 11 Jun 2017 kl 11.00
 • Live 12 söndagar i rad kl. 11.00
 • Medlemskap i hemlig V.I.P. Facebookgrupp

INFORMATION

I det här alternativet betalar du endast 2 x 2125kr i stället för ord. pris 14 950kr Du betalar 2145kr idag och 2145kr om 30 dagar

BESTÄLL NU!

Nöjd kund garanti

Vanliga frågor

Hur går det till rent praktiskt?

När du köper ett samtal med coaching av mig här på sidan får du ett kvittomail och ett välkomst-mail och så kontaktar jag dig för bokning av en tid för vårt samtal. I vårt första samtal går vi igenom dina önskningar och känner efter om vi två klickar ihop för att fortsätta jobba tillsammans mot dina mål, drömmar och visioner. Om det känns rätt för oss bägge två skräddarsyr vi en specifik handlingsplan och ett pris utefter dina specifika mål. Handlingsplanen och priset bygger på din nuvarande status, vad du vill uppnå och tidsfaktorn etc. Jag jobbar bara med ett fåtal klienter! Det viktigaste är att vi klickar tillsammans så att resan känns kul och inspirerande!

Kan jag få personlig coachning övre en längre tid?

Jag har tyvärr mycket begränsad tid till privat coachning. Men jag tycker det är inspirerande och roligt att hjälpa till så jag brukar åta mig några få personer åt gången.

OBS! Går du eller har gått kursen ”Ett Rikare Liv” så har du förtur och prioritet att få privat personlig coachning av mig!

Du kan börja med att boka in ditt första samtal med mig för privat coachning här! Om du och jag klickar och det känns rätt för oss bägge två i vårt första samtal. Skräddarsyr vi en specifik handlingsplan och ett pris över en längre tid utefter dina specifika mål.

Ditt pris och handlingsplan över en längre tid skräddarsyr vi alltid individuellt för dig i och med att det bygger på din nuvarande status, vad du vill uppnå och tidsfaktorn etc.

Vad har jag för garantier?

Du tar ingen risk och har ingenting att förlora!Om vi jobbar tillsammans och du gör det vi kommer överens om kommer du få fantastiska resultat!

Som du kanske vet så har jag coachat, inspirerat och utbildat över 100 000 personer i Sverige och internationellt i ca 30 år. Allt från företagare, VD, karriär personer, personal, privat personer och elit tränande som vunnit många medaljer.

Jag är trygg och har koll på det jag gör och kan förmedla den kunskapen och känslan till dig också så även du kan lyfta ditt liv till en mycket högre nivå!

Är det säkert att betala med kort på er hemsida?

Ja det är helt säkert! Vi använder ett av världen största och säkraste betalsystem. Inga av dina kortuppgifter går till oss och inga kortuppgifter lagras i deras system.

Om mig Peter Edvardsson

Här får du en liten glimt av vad jag hunnit med i livet. Tyvärr kan jag inte ge dig hela bilden för det skulle krävas ett antal böcker. J Jag har levt ett intensivt nyfiket liv med otrolig mångfald där jag vågat ta ut svängarna och uppnått det många kallar succé och framgångar.

Men jag också lärt mig vad stenhårda kraschlandningar innebär och hur du reser dig upp och går vidare.

Mitt intensiva liv har givet mig en enorm mångfald i livets empiriska kunskap. Det gör att jag idag brinner för att inspirera/hjälpa dig att förstå hur enkelt du kan leva ett Rikt Liv.

Hur enkelt du når dina mål drömmar och visioner om du förstår och följer de universella lagar och principerna som ligger bakom allt skapande!

Klicka här på pilen för att ta del av lite av allt det jag gjort och skapat:

 • Varje dag i över 20 år tillbaka i tiden och med ett extra stort fokus under mina 7 års boende på Cypern har jag lagt 1000 tals och åter 1000 tals timmar på att studera framgång och framgångsrika, kvantfysik, skapelseprocessen och de universella lagarna som skapar allt. Hur du förstår och hanterar ditt medvetande, tankar och känslor samt livets mentala spel. Vad som är och gör skillnaden mellan de som så kallas lyckas och de som misslyckas.
 • Under alla dessa år har jag har investerat många hyllmeter med personlighetsutvecklings material, deltagit i mängder av utbildningar, spenderat otaliga timmar med att läsa, meditera och lyssnat på samt umgås med mentorer och visa människor. De människor som utgör mindre än 1 procent av världen, de som förstår och praktiserar mystikens enkelhet till att medvetet skapa rika liv i Hälsa – Rikedom – Glädje – Kärlek på ett enkelt sätt.
 • Jag har byggt stora säljorganisation och nätverk både nationellt och internationellt där jag hjälp människor att skapa passiva återkommande inkomster.
 • Jag har blivit headhuntad till att sitta med i olika företags Advisory Board för mitt unika sett att tänka, skapa och se möjligheter.
 • Jag har skrivit ett antal böcker om att bygga säljorganisationer och nätverk för att skapa passiva återkommande inkomster etc.
 • Jag har byggt ett antal olika utbildningar som bland annat Life Style Education och One Million Weekend etc.
 • Jag har som visionär och entreprenör varit med och förändrade hela gymkulturen från ”gamla gymkulturen” till den stora fitness industri det är idag.
 • Jag drev upp en av Sveriges största och framgångsrika Gym/fitness anläggning med hundratals anställda under 15 år. Vi var innovatörer i branschen med bland annat smart IT system, en unik fitness-restaurang, olika träningskoncept, maskiner och utbildningar etc.
 • Jag har arrangerat och hållit olika event, föreläsningar och utbildningar som inspirerat och lärt människor att förstå sin egen kraft, gå för sina drömmar och skapa ett Rikt Liv inom Hälsa – Välstånd – Glädje – Kärlek
 • Jag har varit (och är) mentor och coach åt allt från så ”kallade vanliga människor”, företagsledare och ledande landskaps idrottare etc.
 • Jag har byggt hälsoföretaget FANTASTIC line med egen unik ekologisk och aspartamfri näringstillskott serie, Fantasticpodden.se, coachning, föreläsningar och utbildningar etc.
 • Skapat FANTASTICPODDEN.se
 • Jag har under många år skapat ett antal olika smarta IT system till bland annat fitness, service och finans branschen etc.
 • Jag har också byggt flertalet byggföretag etc.

Fortfarande osäker på om kursen är rätt för dig?

Ställ frågor innan!

Är du fortfarane osäker på om kursen är rätt för dig?

Har du några frågor eller funderingar som du vill ha svar på innan du köper kursen kan du ställa frågor nedanför?

Klicka nedan för att komma till formulär för att skicka in dina frågor!​

Ställ dina frågor till mig här >>>

OBS! Det kan ta några dagar för att få dina svar!

NÖJD KUND GARANTI

Du har absolut inget att förlora och tar ingen risk. Med mina nöjd kund garanti får du alla pengarna tillbaka om du inte uppnår några resultat när du följer min coachning i vårt privata upplägg över tid.