fbpx
charlotte-eriksson2017-07-23T10:50:18+00:00

Charlotte Eriksson

Hej på er!

Charlotte heter jag och är 34 år. För ca 4 år sedan blev jag gravid och på den resan gick jag upp väldigt mycket i vikt, närmare bestämt 30 kg. Jag tränade t.o.m månad 4-5 sedan ”tappade” jag bort mig lite… Tänkte att ”jag ska ju ändå bli tjock så varför inte passa på.” INTE BRA TÄNKT! Det blev mycket fika i x antal månader… Jag fick t.o.m skäll av barnmorskan då risken för diabetes fanns.

Min son kom och nu skulle ju alla kilon bara ramla av mig, för det sa alla att de gör när man ammar. Det var bara det att jag inte kunde amma. Jag var tung och trött men till slut kom jag igång med träningen. Det gick hyfsat bra men jag fick inte in någon bra rutin med maten och därmed pendlade jag väldigt mycket upp och ner i vikt, lite som en jojo. Jag visste inte riktigt hur jag skulle förhålla mig till mat och godsaker så jag åt ganska sällan och som att varje måltid vore min sista.

Sommaren 2015 kom och min kropp kändes inte bra. Jag var återigen tung och trött och det kändes inte alls bra eftersom jag hade fått mitt drömjobb på det lokala gymmet som jag skulle börja på efter sommaren. I och med jobbstarten på Lindome Gym & Hälsa kände jag att jag nu måste få bukt med både träning och framförallt maten, så jag tog kontakt med Maria Iggström. Hon var väldigt snabb i sin återkoppling och mitt 8 veckors kostschema var nu på plats och alla mina tusen frågor var besvarade.

Jag körde igång mina 8 veckor stenhårt och strikt. Planera, förbereda, planera och förbereda var a och o. Jag gick ner ca 8 kg och mådde toppen! Äntligen kände jag mig som mig själv igen! Idag ligger jag kvar på samma vikt som då (strax under t.o.m) och känner mig väldigt stark. Jag har dessutom framförallt fått mig en lära för livet hur jag ska förhålla mig till mat. Jag behöver faktiskt inte äta varje måltid som om den vore min sista. =)

I veckan körde jag min första hinderbaneträning och gjorde saker som jag aldrig trott att jag skulle klara av. Så ALLT går om man har lite pannben och en vilja av stål! Att ta hjälp av proffs är ett av de bästa besluten jag tagit under den här resan. De gav mig möjligheten och jag tog tillvara på den. Kämpa på alla där ute – det är helt klart värt det!

Så ett STORT TACK till Maria Iggström som hjälpte mig att välja ett bättre, sundare liv!
(Det är ca 2,5 år mellan bilderna.)

Med vänliga hälsningar
Charlotte Eriksson

SE HUR VI KAN HJÄLPA DIG